Weg van of juist vlak bij de stad met strandhuisjes Noord-Holland

vakantie

Of je nu een strandhuisje wil combineren met een bezoek aan de grote stad, of juist even de drukte van de stad achter je wil laten en een vakantiehuisje wil huren, het kan met strandhuisjes in Noord-Holland. Strandhuisjes Noord-Holland staan op of aan het strand, maar zijn nog wel in de buurt van veel bekende toeristische steden. Zo ben je zo in de stad vanuit je huisje, of ben je juist snel op je vakantiebestemming vanaf je huis in de stad. En in een strandhuisje Noord-Holland kun je weer heerlijk tot rust komen.

 

Zomerdagen en koude dagen

Een strandhuisje Noord-Holland is in alle seizoenen fijn. In de zomer als het warm is, is het natuurlijk fijn om direct aan het strand wakker te worden. Je neemt in de ochtend meteen een duik of ontwaakt met je kopje koffie en zicht op een nog leeg strand. Wel zal het strand in de loop van de dag vol met mensen zijn op een goede zomerdag. In koudere maanden blijft het strand juist weer rustig. Je zal wandelaars en mensen met honden zien, maar verder niets. Ideaal om even rustig uit te waaien dus.

 

Met je huisdier

Bij sommige strandhuisjes Noord-Holland mag je ook je huisdier meenemen. Wel zo gezellig. Honden vinden het bovendien vaak sowieso heerlijk om op het strand te spelen. Of het nu warm of koud is buiten. Noord-Holland heeft natuurlijk meer te bieden dan stranden en steden. Daarom is het geen gek idee voor je vakantie in eigen land om eens te kijken naar strandhuisjes Noord-Holland. Dichtbij en toch een strandvakantie.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *