Waarom in Marbella wonen?

spanje

Marbella bevindt zich in Spanje aan de Middelandse zee. Marbella is een mondaine badplaats in Andalusië. Marbella is een van de belangrijkste badplaatsen van de Costa del Sol en het weer is er heel het jaar door erg zonnig. Door het heerlijke weer, de mooie cultuur en de toeristische voorzieningen is voor veel mensen Marbella een favoriet. Sommige mensen kiezen er zelf voor om er te gaan wonen, maar waarom? 

De architectuur in Marbella

Marbella heeft heel veel mooie gebouwen en huizen. Voor veel mensen is de Spaanse architectuur en stijl en een favoriet. In deze Spaanse stad zijn er ongelooflijk mooie huizen te krijgen in deze Spaanse stijl en architectuur. Denk bijvoorbeeld aan moderne appartementen met uitzicht op de zee of een herenhuis in de heuvels. Wat je droomhuis ook is, er is een grote kans dat het in Marbella staat. Wil je een huis kopen in Marbella? Villa Nova is de plek waar je moet zijn voor het vinden van je droomhuis in Marbella.

Makkelijk van punt A naar punt B

Als je in Marbella woont, kan je overal makkelijk komen. Je kan vanuit Málaga gemakkelijk vliegen naar Schiphol of andere Europese luchthavens en vanuit daar kom je ook weer gemakkelijk terecht bij je andere bestemming. Reizen binnen Marbella is natuurlijk ook geen probleem. Er zijn meer dan genoeg transportmogelijkheden. Denk aan; pendelbussen, de trein, autobussen of andere vervoersmiddelen die je kunt huren. Je bent dus overal makkelijk en snel aangezien het openbaar vervoer goed geregeld is.

De omgeving

Buiten het het mooie heuvellandschap dat de omgeving van Marbella vorm geeft, zijn er ook twee prachtige nationale parken in de buurt. In het voormalige jachtgebied Doñana kan je super veel trekvogels aantreffen die hier op deze plek aan het uitrusten zijn van hun tocht van Zuid naar Noord. Het moerassige deltagebied bevat geen wegen en er zijn amper huizen te vinden, daarom is deze plek perfect voor rustige wandelingen. Een ander bekend nationaal park is de Sierra Nevada. Dit betekent letterlijk ‘besneeuwde bergketen’. Het natuurgebied is vooral beroemd om zijn rijke flora en fauna. 

Winkelen

Ben je een echte shopaholic? Dan is Marbella de plek voor jou. Er zijn grote supermarkten waar je terecht kan voor al het eten wat maar in je opkomt. Voor huishoudelijke artikelen zijn er ook eindeloos veel hippe en exclusieve winkels. Er zijn ook veel boetieks te vinden maar ook exclusieve kledingwinkels. Wat het ook mag zijn waar je naar op zoek bent, in Marbella zullen ze het waarschijnlijk hebben.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *