Waarom een haartransplantatie een goede keuze kan zijn

Haarbos

Het eeuwig hebben van een goede haardos is helaas niet aan iedereen besteed. In je jongere jaren heb je vaak een mooie bos haar, maar naar verloop van tijd wordt dit steeds minder. Kaal worden is in veel gevallen genetisch bepaald en daarom is het maar net afwachten of je geluk hebt. Als kaal worden in de familie zit kun je ervan uitgaan dat jij waarschijnlijk vroeg of laat ook kaal wordt. Gelukkig is er anno 2020 een oplossing voor, namelijk een haartransplantatie.

Hoe werkt het?

Vele bekende Nederlanders hebben de keuze gemaakt om voor een haartransplantatie te gaan. Gerard Joling, Raymond van Barneveld en Ruud Gullit zijn enkele bekende namen die het aandurfden. Ze zijn naar een haarkliniek geweest en de specialisten hebben ze geholpen zodat hun haren weer kunnen groeien. Het gaat als volgt. Er wordt gekeken of er voldoende haarzakjes uit de haarkrans aan de achter kant van je hoofd zijn die gebruikt kunnen worden op een andere plek van je hoofd. Er zijn verschillende technieken die ingezet kunnen worden om de haarzakjes te verplaatsen. Dit overleg je met de specialist die gaat kijken welke techniek geschikt is.

Kosten

Een harttransplantatie is niet goedkoop. Omdat de operatie vaak zo’n acht uur duurt zitten er flink wat kosten aan verbonden. Het is erg precies werk en het kan alleen gedaan worden door een specialist. Je wil natuurlijk dat het goed gebeurt en daarom is het verstandig om naar een betrouwbare kliniek te gaan. Ga dus eerst goed op onderzoek uit om erachter te komen welke kliniek goede recensies heeft. De haartransplantatie kosten kun je vaak vergelijken op hun websites. Lees bijvoorbeeld de verhalen van de bekende Nederlanders en ga na bij welke klinieken hun de behandeling hebben gehad. Op deze manier kun jij een goede keuze maken. Of dit nou een kliniek in Nederland is of in het buitenland hoeft niet veel uit te maken. Het belangrijkste is dat het resultaat uiteindelijk naar wens is.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *