Uvex werkschoenen

Kies je voor Uvex werkschoenen, dan kies je voor kwaliteit. Het bedrijf is al ruim negentig jaar koploper in de ontwikkeling van comfortabele en ergonomische werkschoenen. De vele modellen maken de schoenen geschikt voor dames en heren. Zien deze er normaal gesproken saai en onaantrekkelijk uit, Uvex heeft hier een heel andere kijk op. De modellen hebben een sportief design waardoor ze gezien mogen worden. Maar de werkschoenen bieden natuurlijk nog veel meer. Een eerste vereiste is natuurlijk dat ze aan de strenge veiligheidseisen voldoen waarbij ze worden gedragen. Daar kun je met Uvex werkschoenen zeer zeker vanuit gaan.

Optimale bescherming met Uvex werkschoenen

Met Uvex werkschoenen bescherm je de voeten op een juiste en verantwoorde manier. De collectie bestaat uit hoge en lage werkschoenen, metaalvrije schoenen en werklaarzen. Daarbij zijn ze aangepast op het werkklimaat waarin de schoenen worden gedragen. Behalve optimale bescherming moeten de schoenen natuurlijk ook comfortabel zitten en extra stevigheid aan je voeten bieden. De werkschoenen van het Duitse familiebedrijf voldoen hieraan.

Wie de schoen past trekke hem aan…

Het ene beroep is het andere niet. Dat geldt niet alleen voor de werkzaamheden maar ook voor kleding en schoeisel. In de bouwwereld worden andere eisen aan werkschoenen gesteld dan bijvoorbeeld de medische wereld. Bij Uvex wordt ingespeeld op de diverse branches en de daarbij behorende eisen qua werkschoenen. Veel lopen en staan door werkzaamheden vergen het uiterste van je voeten en enkels. Een comfortabel voetbed, voldoende ondersteuning en stabiliteit zijn daarom de belangrijke vereisten van mensen die werkschoenen dragen. Bij Uvex begrijpen ze dat. Het is zelfs mogelijk om speciaal aangepaste werkschoenen te ontwerpen!

Het oog wil ook wat

Een werkschoen moet niet alleen aan veiligheidseisen en draagcomfort voldoen, het oog wil natuurlijk ook wat. Een fraaie vormgeving, belijning en diverse kleuren doen de rest. Zo heeft Uvex de “kantoorwerkschoenen” geïntroduceerd. Schoenen die geschikt zijn voor mensen die werkzaamheden uitvoeren op het kantoor maar ondertussen ook in ruimtes moeten zijn waar speciale veiligheidsschoenen zijn vereist. Scheelt alweer in het continu omwisselen van schoeisel. Effectief en natuurlijk met een mooi design waardoor de werkschoenen niet uit de toon vallen.
DE-werkschoenen kan je alles vertellen over de vele voordelen van Uvex werkschoenen. Neem daarom gerust contact met ons op!

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *