Tips voor een dagje Europa Park

Wil jij naar het grootste attractiepark van Duitsland? Dan is Europa park de plek waar je moet zijn! Het is een enorm park, wat gelegen is in de plaats ‘Rust’. We kunnen je vertellen, in dit park vind je alles, behalve rust! Niet alleen vind je hier de gaafste achtbanen, maar vind je ook allerlei verschillende andere prachtige attracties voor zowel jong en oud. Aangezien het park gigantisch is, is het belangrijk om hier met een goed plan naartoe te gaan. De kans dat je anders het nodige over het hoofd ziet, is vrij groot. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, zodat jij absoluut waar krijgt voor je europapark tickets.

Het vervoer naar het Europapark

Heb jij je europapark tickets binnen? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je er komt. Dit kun je op een aantal manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen om de auto te pakken, met de trein te gaan en ook behoort het vliegtuig tot de mogelijkheden. Uiteraard is de meest voor de hand liggende optie om gewoon lekker de auto te pakken. Zo hoef je met niets of niemand rekening te houden en kun je tussendoor nog een keer stoppen. Wil je toch met de trein, dan moet je er wel rekening mee houden dat de kosten in verhouding een stuk hoger liggen. Wanneer je namelijk voor het hele gezin een paar treintickets moet halen, dan wordt dit in combinatie met de europapark tickets natuurlijk een flink stuk duurder.

De tickets van het park

Wanneer je naar binnen wilt, dan heb je hier natuurlijk wel tickets voor nodig. Zorg er dus voor, dat je zorgt dat jij je kaartjes tijdig binnen hebt. Ga je één dag, dan kun je gewoon tickets aan de kassa halen. Wel is het altijd even verstandig om een kijkje te nemen op https://www.shopadvies.nl/ om te kijken of er wellicht nog wat leuke kortingsacties zijn. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je net met je neus in de boter valt, waardoor je een aantal euro korting krijgt op je ticket. Meestal zijn dit geen enorme kortingen, maar laten we eerlijk zijn, een beetje korting wil toch iedereen?

Overnachten

Het park is dusdanig groot, dat het eigenlijk is af te raden om maar één dag te gaan. Een dagje extra geeft je niet alleen veel meer rust, maar is ook gewoon een stuk leuker. Zo hoef je je niet druk te maken dat je alles in één dag moet zien en hoef je ook niet ‘s avonds nog een flink stuk terug te rijden. Je kunt namelijk relatief goedkoop overnachten. Uiteraard kun je ook bij het park zelf kijken, maar een kijkje op het internet is wellicht financieel gezien een beter idee.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *