Op vakantie met de caravan? Controleer je matras

Het is dan eindelijk zover, die zomer! Nu het weer beter gaat met corona en de grenzen langzaam maar zeker weer opengaan kun je eindelijk gaan genieten van je welverdiende vakantie. Waarschijnlijk heb je twee maanden geleden al plannen gemaakt. Het is een zonvakantie naar Frankrijk geworden, met de caravan. Een komende vakantie gaat uiteraard gepaard met veel stress en spanning, waardoor je misschien vergeet om bepaalde dingen te controleren. Het is echter heel belangrijk om alles te controleren voordat je weggaat. Of het nu je huis is of je Caravan matras van Seminautic, zorg ervoor dat je van tevoren alles nog even checkt zodat je met gerust hart weggaat.

Een checklist voor thuis

Je vakantie heb je natuurlijk allang gepland, maar vergeet niet dat er in huis ook nog dingen moeten gebeuren voordat je weggaat. Laat bekenden weten dat je weggaat en hoelang, zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden, op je hond passen en je planten water geven. Verder is het handig om een checklist te hebben van de dingen die je meeneemt op vakantie en dit lijstje afgaat als je bezig bent met inpakken. Zo vergeet je nooit iets belangrijks en ga je niet onzeker op pad. Zorg er verder voor dat je een reisverzekering hebt en dat je koelkast leeg is als je weggaat, dit om te voorkomen dat je verwelkomt wordt door de geur van bedorven voedsel als je weer thuiskomt.

Check je auto

Nadat je je huis klaargemaakt hebt voor je vertrek en je de koelkast en wasmand leeggemaakt hebt, is het zaak dat je ook je auto en caravan nakijkt. Controleer bijvoorbeeld je matras op gaten en vernielingen zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan als je gaat overnachten. Controleer ook je auto; zijn de banden nog hard, zit er nog koelvloeistof in de auto en doet de airco het nog? Als je dat allemaal gecheckt hebt en het ziet er goed uit, dan kun je met gerust hart op vakantie!

 

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *