Houd hier rekening mee als je naar Amerika gaat

camper

Een bezoek aan Amerika is voor veel mensen een absolute droom. Het leven is er compleet verschillend in vergelijking met Nederland en er zijn onwijs veel mooie plekken te bezoeken. Daarnaast zijn er ook allerlei verschillende vakanties mogelijk. De één wil graag een stad bezoeken en de ander kiest voor rondreizen camper Amerika. In dit artikel leg ik uit waar je rekening mee moet houden als je op vakantie gaat naar Amerika.

 

De vervoermiddelen en wegen zijn anders

 

In Amerika hebben de meeste mensen een grote auto. Eén van de populairste auto’s zijn SUV’s. Wanneer je van plan bent om een auto te huren, zul je zien dat er voornamelijk grote auto’s te huur zijn. Een camper huren in Amerika is ook mogelijk. Dit is erg handig als je grote afstanden moet afleggen. Naast dat het vervoermiddel een stuk groter zal zijn, is het ook belangrijk om rekening te houden met de andere verkeersborden en dashboard. In Amerika wordt de snelheid namelijk in miles uitgedrukt en niet in kilometers per uur. 

 

Fooi is belangrijk voor de bediening

 

Als je uit eten gaat in Amerika, dan verwacht de bediening dat je fooi geeft. In Nederland wordt fooi gezien als een kleine extraatje voor de goede bediening, maar in Amerika bepaalt het een groot deel van hun inkomen. De bediening krijgt in de meeste gevallen niet meer dan het minimumloon. Sommige restaurants rekenen een vast percentage op de rekening voor fooi. Andere restaurants geven je zelf de mogelijkheid om het bedrag te bepalen. 

 

Eten en drinken

 

Misschien heb je het al eens eerder gehoord, maar in Amerika wordt er met overvloed suiker geconsumeerd. Je zult eerder ongezond eten tegenkomen dan gezond eten en over het algemeen is gezond eten ook een stuk duurder. In fastfood restaurants maken ze gebruik van een gratis refill voor drankjes. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er in Amerika een minimumleeftijd van 21 geldt voor het consumeren van alcoholische dranken. Ben je onder de 21? Dan ben je helaas niet welkom in een bar of club. 

 

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *