Het gemak van een personal shopper voor vrouwen

Laten we eerlijk zijn, we houden allemaal van shoppen. Man of vrouw shoppen is in onze cultuur verweven. Los van het feit hoe dit zo is gekomen, en dat we in een zeer commerciële maatschappij leven. Is shoppen een leuke bezigheid. We houden er allemaal van en het maakt gelukkig.

Waar mannen vooral van gadgets en elektronica houden, houden vrouwen vooral van het kopen van nieuwe kleding en fashion. Echter verandert er iets in de manier waarop we dit doen. De laatste jaren zijn we steeds meer online gaan bestellen. Dit doen we inmiddels zo veel met z’n allen, dat je als bedrijf niet meer mee doet, als je niet ook je producten online aanbied.

Niet alleen het online shoppen doen we meer en meer. Ook de manier waarop veranderd. Een goed voorbeeld hiervan zijn de maaltijdboxen die je waarschijnlijk het beste kent van HelloFresh. Meer informatie lees je hier. Bij zo’n maaltijdbox staat naast het gezond koken, vooral gemak bovenaan.

Druk druk druk, Gemak dient de mens.

In deze drukke maatschappij waarin we vandaag de dag leven. Zijn zulke diensten een uitkomst. Nu bestaat er ook zoiets in de vorm van een kledingbox. Hetzelfde principe waarbij jezelf niet meer de deur uit hoeft om toch een nieuwe outfit te scoren.

En dat is niet alles, want het is niet zo dat je uit een aantal voorgeselecteerde fashion boxen kunt kiezen. Nee dit allerminst, een kledingbox is in feite een online personal shopper die je helpt met het vinden van nieuwe outfits.

Het concept is nu zelfs zo dat je je compleet laat verrassen. Je geeft via een van de verschillende personal shopper voor vrouwen aanbieders aan wat je smaak, maten en voorkeuren zijn. Deze outfitter, stijlexpert of kleding adviseuse, hoe je het ook noemen wilt. Gaat vervolgens aan de slag om voor jou een nieuwe outfit te selecteren.

De voordelen hiervan zijn. Dat je niet meer urenlang aan het shoppen bent. Je krijgt de kleding netjes thuisbezorgd en kunt in de comfort van je eigen huis je nieuwe kleding passen. En niet in de warme, kleine en vaak stinkende pashokjes in de te drukke winkels.

Als alles naar wens is of niet, dan betaal je pas. Indien je iets niet past of of je niet staat. Dan stuur je dit eenvoudig en gratis retour. Het mooiste van alles is misschien wel dat zo’n personal shopper voor vrouwen helemaal gratis is. Je betaald tenslotte alleen voor de kleding die niet duurder zijn, dan wanneer je zelf naar een fashionshop zou gaan om deze te bestellen.

Ook voor mannen.

Natuurlijk zijn deze kledingbox diensten niet alleen voor vrouwen. Je hebt ook bedrijven die enkel voor heren nieuwe outfits samenstellen. Een van de weinige partijen die voor zowel heren als dames is. Is de stijladvies dienst van Zalando, genaamd ‘Zalon.

Mocht je meer willen weten over alle kledingboxen, en hoe een outfitter en personal shopper precies werkt. Dan kun je het beste even kijken op www.kledingboxvergelijken.nl

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *