Het cadeau waar je elke vrouw mee verrast

Cadeaus uitzoeken lijkt soms een onmogelijke opgave waarbij geen enkel cadeau voldoet aan jouw wensen. Het moet persoonlijk zijn, memorabel, ook leuk om te ontvangen uiteraard en wat originaliteit misstaat ook niet. Dan kan een borstbeeld wellicht een origineel cadeau zijn, waarbij het maken van het beeld een aparte ervaring is bij Bodycasting.

 

Bij het bodycasten wordt er een mal gemaakt van de door jouw gewenste lichaamsdeel op een zo veilig mogelijke wijze. In het geval van het gezicht, gebeurt dit dan ook met de ogen dicht. Bodycasting probeert dat ook zo huidvriendelijke en milieuvriendelijke producten mogelijk te gebruiken. Het borstbeeld wordt gemaakt van gips en wordt vloeibaar aangebracht. Dit moet 20-30 minuten rusten voordat het droog is en verwijderd kan worden. Dan is er een afdruk van de borst gemaakt en dient de mal afgewerkt te worden naar wens. De mallen zijn stootvast en de kleur kan tot 35 jaar meegaan. Juist doordat de afwerking naar wens gedaan wordt, kan dit cadeau helemaal gepersonaliseerd worden en is het dus het ideale cadeau om een vrouw mee te veerassen.

 

Het Personaliseren van de Mal

Door de mal persoonlijk te laten versieren en afwerken, kan het borstbeeld omgetoverd worden tot een kunstwerk dat altijd bij blijft. Het is dan ook zo dat de beelden naderhand in huis worden opgehangen of ergens worden geplaatst waar het zichtbaar blijft. Naast gips biedt Bodycasting ook andere materialen aan om mallen te maken, waardoor het product uniek blijft een ook door verwerkt kan worden tot kunstbeeld. Andere materialen kunnen zich namelijk ook beter ontlenen voor decoratie met bijvoorbeeld mozaïek of glassteentjes. Ook is het mogelijk om de mallen af te laten werken met een antiek bronzen finish, zo past het borstbeeld in elk interieur. Hierdoor is het altijd wel een leuk cadeau waar je elke vrouw mee kunt verrassen.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *