Gordijnen trends voor in de woonkamer

Een woonkamer oogt al snel leeg en kil zonder gordijnen. Met gordijnen kun je een hoop warmte creëren en je huis een luxe uitstraling geven. Ook voor in de woonkamer zijn er een weer een aantal toffe gordijnen trends. Deze trends mogen eigenlijk niet in jouw woonkamer ontbreken. Dus ben je nog op zoek naar gordijnen in de woonkamer? Lees dan zeker even verder!

Kleurenpallet

Laten we beginnen met een kleurentrend die op het moment populair is. Kies voor neutrale kleuren met dezelfde tint, maar ga voor steeds een iets andere nuance. Ga van donker naar steeds lichter. Dit kun je doen voor je muren, gordijnen en meubels. Laat de kleuren in jouw woonkamer allemaal in elkaar overvloeien voor een mooi effect. Dit is erg rustgevend in de woonkamer en straalt daarnaast ook luxe uit.

Kamerhoge gordijnen

Om een nog meer luxueuze sfeer te creëren kun je kiezen voor kamerhoge gordijnen. Zeker in oude huizen krijg je erg veel sfeer met kamerhoge gordijnen. Ze laten je ruimte daarnaast ook groter lijken. Kies voor isolerende gordijnen om gelijk een hoop te besparen op je energierekening!

Speel met kleur

Veel mensen kiezen op dit moment voor een neutraal kleurenpallet, maar er is ook een trend gaande om wat meer kleur in de woonkamer te krijgen. Hiervoor moet de rest van je interieur wel neutraal zijn. Zo kunnen de gordijnen een echte eyecatcher worden. Kies voor een opvallende maar sfeervolle kleur zoals olijfgroen of oudroze. Ook kun je goed spelen met het mixen van verschillende kleuren en patronen. Dit geeft een speels effect in de ruimte.

Ga voor transparant

Veel licht in jouw woonkamer is een must en ook een trend. Toch willen mensen graag nog wel wat privacy behouden in hun woonkamer. Logisch ook, maar daar is een oplossing voor gevonden. Kies voor inbetweens of vitrage! Deze laten veel licht door omdat ze transparant en vaak wit zijn, maar geven wel een stuk minder inkijk. Een goede oplossing dus! Kies voor inbetweens op maat van A House of Happiness voor een mooie strakke uitstraling in jouw woonkamer.

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *