Dit zijn de haartrends van deze zomer

Haar

Ieder jaar zijn er weer nieuwe bijzondere en leuke haartrends en worden oude trends herleefd. Ook deze zomer kun je jouw kapsel weer een frisse nieuwe look geven met deze nieuwe trends!

70’s Shag

Niet alleen de kledingstijlen uit de vorige eeuw maken hun comeback, ook verschillende kapsels. Zo ook de ’70s Shag. Dit is een lekker makkelijk, maar speels kapsel met pony. Een ander makkelijk kapsel met eindeloze variatie is de ponytail of paardenstaart. Je kunt deze bijvoorbeeld als lage of hoge ponytail dragen om een klassieke of juist meer speelse look te creëren. Daarnaast kun je in plaats van een simpel haarelastiekje ook een scrunchie gebruiken of een pluk van je eigen haar om het elastiek wikkelen voor een elegante look. Naast de paardenstaart zijn ook knotjes niet weg te denken uit de haartrends van deze zomer, want wat is er nu beter dan speels opgebonden haar terwijl je geniet van de zon? Ook bij deze dynamische haarstijl kun je eindeloos variëren met speldjes, scrunchies, plaatsing en looks.

Looks met los haar

Behalve de haarlooks met vast haar zijn er natuurlijk ook ontzettend veel leuke looks waarbij je je haar gewoon lekker los kunt dragen, hetzij met kleine vlechtjes erin verwerkt of een simpel speldje om dat irritante plukje uit je gezicht te houden. De meest simpel ogende, maar zeer stijlvolle look is natuurlijk stijl (of krullend) haar met een middenscheiding. Dit kapsel past goed bij vrijwel iedere outfit, van jurk tot biker jack.

Korte en middellange kapsels

Natuurlijk zijn er ook veel korte of middellange kapsels die gegarandeerd deze zomer trendy zullen zijn. Zo zijn er de welbekende bob en de pixie cut. Toch lijkt het alsof met name de lange kapsels weer erg gewild zijn. Op de catwalks zijn namelijk misschien wel meer dan in andere jaren veel kapsels met lang haar te zien.

Hairextensions

Zie jij jezelf al stralen in zo’n lang kapsel, maar heb jij net een nieuwe bob laten knippen, groeit je haar maar niet verder of denk je dat je haar te dun is? Haarextensies kunnen hierbij helpen. Zo zijn er de keratine extensions van Hairextensions Voordeel. De keratine extensions van Hairextensions Voordeel worden per plukje secuur aangebracht en bevestigd door middel van een keratine wax binding. Ze zorgen daarmee niet alleen voor lang haar maar ook voor meer volume, ideaal dus voor mensen met dun of kort haar. Deze keratine extensions blijven tot vier maanden zitten zodat jij de rest van de zomer kunt stralen met jouw mooie lange haar!

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *