Dagje in Rotterdam: een escape room pakken

Dagje uit

Rotterdam, een van de mooiste steden ter wereld. Je hebt de erasmusbrug, de haven en het Feyenoord stadion. Er is genoeg te beleven dus! Maar wist je ook dat Rotterdam de leukste escape rooms over heel de wereld aanbiedt? Ze hebben meer dan 50 escape rooms in Rotterdam alleen al! Zeker wel eens het proberen waard. Daarom hierbij een aantal leuke escape rooms in rotterdam die het proberen zeker waard zijn!

Hotelkamer 1409

Hotelkamer 1409 is een leuke, nieuwe escape room die is gemaakt door live escape. Het verhaal gaat als volgt; Er wordt beweerd dat het in het hotel spookt. Gratis publiciteit voor een hotel denken velen; maar toch gaat er een journalist op af om het te onderzoeken. Als deze vervolgens nooit meer gezien wordt, begint het vermoeden dat het er spookt toch wat groter te worden. Aan jou de taak om te gaan onderzoeken of het er nou echt daadwerkelijk spookt. Deze escape room is voor 3 tot 8 personen en kan ook prima als bedrijfsuitje in Rotterdam georganiseerd worden. 

Lab 13

Experimenten die het daglicht niet kunnen verdragen, vroeger gebeurde het allemaal. Maar is dat echt alleen vroeger? Of zou het lab nu nog steeds in gebruik zijn? Aan jou de taak om dit uit te zoeken. Jij mag als een van de eerste naar het lab toe om te onderzoeken of het alleen vroeger in gebruik was of dat er nu nog steeds de meest gekscherende experimenten worden uitgevoerd. Maar pas wel op; je wilt namelijk wel levend uit het lab vertrekken. 

In dit meeslepende verhaal ga je met je vrienden op onderzoek uit door het lab en probeer je uit het lab te ontsnappen door het oplossen van raadsels en puzzels. Ook deze escape room is zeker een aanrader!

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *